Blue Finance joustoluotto

Blue Financen joustoluotto on näppärä ja helppo luottotili, josta teet nostoja tarpeidesi mukaan ja maksat korkoa ainoastaan tekemistäsi nostoista. Joustoluoton maksimi luottoraja on 5000 euroa ja sitä voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä lähiajalta. Lainan hakeminen onnistuu kätevästi suoraan Blue Financen verkkopalvelusta ja lainapäätös myönnetään käytännössä heti.

Koska kyseessä on jatkuva joustoluotto, niin voit tehdä nostoja milloin ja koska tahansa. Vastaavasti voit lyhentää avointa lainaa osissa tai maksaa sen takaisin kertamaksulla. Jos maksat lainaa takaisin osamaksulla, niin tällöin sen minimi kuukausierä on 12% avoimesta lainasummasta, mutta kuitenkin vähintään 100 euroa kuukaudessa.

Hinnasto / lainan kulut:

  • Tilinavausmaksut 0€
  • Nostoprovisio 15%
  • Korko 8% (kuukausikorko)
  • Tilinhoitopalkkio 5 euroa / kuukausi (ainoastaan, jos sinulla on avointa luottoa)
  • Vuosimaksut 0 euroa
  • Laskutuskulut 0 euroa

Vaikka Blue Financen lainoissa on melko korkea todellinen vuosikorko, niin on hyvä huomioida, että normaalissa käytössä korko on paljon matillisempi (kun et pidä avointa luottoa kokonaista vuotta). Samalla kyseinen laina on tämän hetken suurimpia tililuottoja Lainasto-joustoluoton ohella.

Blue Finance joustoluotto on kätevä vaihtoehto, kun etsit joustavaa ja jatkuvaa luottotiliä, millä voit kustantaa arjen yllättäviä kuluja tai suurempia hankintoja. Lainan takaisinmaksu onnistuu myös joustavalla aikataululla, miten se sinulle parhaiten sopii. Hae Blue Financen joustoluotto tänään. Hakemus on maksuton ja saat luottopäätöksen heti.

Blue Finance joustoluotto

Joustava 5000 euron luottotili

Hae nyt!