Vakuudettomat lainat

Paras vakuudeton laina etsinnässä? Tältä sivulta löydät kaiken oleellisen, mitä sinun tulee tietää vakuudettomista lainoista ja luotoista sekä parhaat rahoituspalvelut niiden hakemiseen.

Vakuudeton laina tarkoittaa lyhykäisyydessään sellaista lainaa tai luottoa, jota vasten et lupaa pantiksi mitään omaisuutta. Tyypillisiä vakuuksia ovat esimerkiksi auto, asunto, vene tai moottoripyörä, mutta se voi olla oikeastaan mitä tahansa muukin asia, jolla on rahallista arvoa. Vakuudettomien lainojen suurimpana etuna on luonnollisesti huolettomuus, sillä sinun ei tarvitse pelätä esimerkiksi auton menettämistä, vaikka lainan takaisinmaksussa tulisikin ongelmia syystä tai toisesta. Huonona puolena on hieman korkeammat lainan kulut kuin mitä ne ovat tyyppillisesti vakuudellisissa lainoissa.

Vakuudeton laina:

Nopea luottopäätös ja rahat tilille heti

Etuna huolettomuus

Helppo valinta pienempiin, alle 10 000 euron lainoihin

Vakuudellinen laina:

Usein pienempi lainan korko

Parempi vaihtoehto suurempiin, yli 50 000 euron lainoihin

Voit saada enemmän maksuaikaa lainallesi

Vakuudeton laina tai luotto nopeaan rahantarpeeseen

Useimmat vakuudettomat lainat ovat oiva valinta erityisesti pikaisen rahantarpeeseen ja silloin, kun sinulla ei ole aikaa juosta kilpailuttamassa lainoja pankkikonttoreissa tai odotella lainapäätöstä viikkokausia. Esimerkiksi, vakuudeton joustoluotto myönnetään käyttöön usein jopa alle 15 minuutissa, jonka jälkeen rahat ovat vapaasti nostettavissasi.

Vakuudettoman lainan kohdalla tulee silti miettiä huolella sen takaisinmaksu, sillä yhä useammat nuoret ovat joutuneet hankaliin maksuvaikeuksiin helposti myönnettävien luottotilien takia. Ongelmat on helppo välttää, kunhan vain tekee tarkan maksusuunnitelman lainanhaun yhteydessä ja jaksaa myös noudattaa sitä.

Ennen lainan hakemistä mieti seuraavat asiat:

  • Mikä on maksimi lyhennyserä, jonka pystyt hoitamaan tilanteesta riippumatta?
  • Kuinka pitkäksi ajaksi pystyt sitoutumaan lainaan?
  • Miten toimit yllättävän tilanteen tapahtuessa? Esimerkiksi, ylimääräiset autohuollosta koituvat kulut tai rikkoutunut televisio

Kuinka vakuudetonta lainaa haetaan netistä?

Nykyisin vakuudettomien luottoja on hyvin helppoa hakea suoraan netistä. Parhaimmillaan luottopäätös tulee vain minuuteissa ja saat rahat tilillesi jopa alle 15 minuutissa.

1. Valitse palvelu

Valitse palvelu

2. Täytä hakemus

Täytä hakemus

3. Saat luottopäätöksen

Luottopäätös

4. Rahat tilille

Rahat tilille

 

Parhaat vakuudettomat joustoluotot

Tästä löydät parhaat vakuudettomat luotot, kun lainantarpeesi on alle 5000 euroa. Palveluiden joukosta löydät tutut ja turvalliset yhtiöt, kuten Everyday, Credigo ja Lainasto. Tutustu rahoituspalveluihin ja hae joustoluottoa kauttamme jo tänään.

1.
Komplett Bank joustoluotto

Helppo 1000-50000 euron joustoluotto

Luottoraja1000€ - 50,000€
Ikäraja23 vuotta
Kuukausikorko4,9%-19.9%

2.
Everyday joustoluotto

Joustava tililuotto arkikäyttöön

Luottoraja20 - 2,000€
Ikäraja21 vuotta
Kuukausikorko5%

3.
Credigo joustoluotto

Edullinen & helppo joustoluotto

Luottoraja100 - 2,500€
Ikäraja20 vuotta
Kuukausikorko3,25%

Vakuudeton laina on hyvä ja helppo valinta nopeaan rahapulaan tai, kun arki sattuu tuomaan eteen yllättäviä hankintoja. Voit tehdä ostoksia tai kustantaa esimerkiksi lomamatkan lainalla ja maksaa sitä takaisin sinulle sopivassa aikataulussa.