Everyday joustoluotto

Everyday-joustoluotto on suosittu 2000 euron tililuotto, josta voit nostaa rahaa tarpeidesi mukaan. Koska kyseessä on jatkuva tililuotto, niin lainalle ei ole määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Jos venytät lainan maksua, niin käytössäsi olevalle lainasummalle lasketaan ehtojen mukainen korko.

 • Jatkuva 2000 euron tililuotto (ei määriteltyä takaisinmaksuaikaa)
 • Nostoprovio 15%, osamaksun kuukausikorko 5%
 • Everyday-joustoluoton ikäraja 21 vuotta
 • Ei piilokuluja, ei vuosimaksuja, ei kuukausimaksuja
 • 45 päivää maksuaikaa (tässä kuussa tekemäsi nostot maksat takaisin seuravaan kuukauden lopussa)

Everyday-joustoluotto on suosittu vaihtoehto arjen pienempiin hankintoihin sen takia, että kuluja kertyy ainoastaan nostetulle summalle. Toisin sanoen, hakemuksen jälkeen sinulle myönnetään automaattisesti 2000 euron luotto, josta teet haluamasi nostoja. Esimerkiksi, jos nostat uudelta tililuotoltasi 100 euroja, niin maksat korkokuluja ja nostoprovision ainoastaan tästä summasta.

Everyday joustoluotto

Joustava tililuotto arkikäyttöön

Hae nyt!

Helppo lainahakemus

Everyday-lainan saat käyttöösi noin 15 minuutissa. Sinun tulee vain navigoida palveluun ohjeisesta linkistä ja täyttää lainahakemus. Tyypillisesti luottopäätös tulee alle 15 minuutissa, jonka jälkeen voit tehdä ensimmäisen nostosi haluamallesi summalle.

 

Näin haet Everyday-joustoluottoa:

 1. Täytä laina hakemus tästä: everyday.fi/hae-joustoluottoa
 2. Odota luottopäätöstä (noin 10-15 minuuttia)
 3. Siirrä rahaa haluamallesi käyttötilille 20 – 2000 euroa

Kuka voi hakea Everyday-joustoluottoa?

Everyday-luotto on vaihtoehto kenelle tahansa Suomessa asuvalle vähintään 21-vuotiaalle henkilölle, kenellä on luottotiedot kunnossa. Everyday-lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joten sen saamiseen riittää jonkinlainen näyttö säännöllisistä tuloista.

Everyday-joustoluotto on markkinoiden edullisimpia vaihtoehtoja

Vaikka tämän kaltaiset tililuotot eivät yleensä ole yhtä edullisia vaihtoehtoja kuin perinteinen luottokortti tai pankkilaina, niin sitä huolimatta ne voivat olla kätevä vaihtoehto akuutin rahatarpeen iskiessä. Jos harkitset uuden luoton hakemista, niin saatat ilahtua tiedosta, että Everyday on yksi markkinoiden edullisimpia vaihtoehtoja tällä hetkellä Credigo luottojen ohella.

Todellinen vuosikorko vertailussa - Joustoluottoheti

Aidosti joustavaa lainaa arjen hankintoihin

Erityisen hyvä ominaisuus Everyday-tililuotossa on sen joustavuus. Eli, hakemuksen yhteydessä sinun ei tarvitse vielä päättää, kuinka paljon nostat lainaa. Kun hakemus on hyväksyttä, niin sinulle on luottokortin tapainen tililuotto, josta voit siirtää rahaa käyttötilillesi kätevästi mobiilisovelluksella, verkossa tai tekstiviestillä. Siirtoja voi tehdä viikon jokaisena päivänä kello 8-22 välillä ja nostosumman voi valita yhden euron tarkkuudella, 20 – 2000 euron väliltä.

Tee helposti nostoja:

 • Everyday-mobiilisovelluksen kautta
 • Tekstiviestillä (”NOSTO SUMMA”, numeroon 16456)
 • OPR-Online pavelun kautta

Everyday-joustoluotto on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista silloin, kun arvostat helppoutta ja nopeutta. Everyday ei ole koroiltaan yhtä edullinen vaihtoehto kuin esimerkiksi luottokortti, mutta et joudu odottamaan luottopäätöstä useita päiviä ja maksat kuluja ainoastaan käytössäsi olevalle lainasummalle.

Everyday.fi

Joustava tililuotto arkikäyttöön

Hae nyt!