Credigo joustoluotto

Superhelppo ja ehkä markkinoiden edullisimman joustoluoton saat Credigolta. Credigon joustoluotto on tarkoitettu väliaikaiseen rahantarpeeseen ja sen avulla kustannat hankinnat kätevästi aina 2500 euroon asti ja minimisumma lainalle on 100 euroa.

  • Kertaluontoinen kulutusluotto
  • Maksetaan takaisin tasaerissä (tai kerralla, jos haluat)
  • Ei turhia piilokuluja
  • Laina-aika jopa viisi vuotta
  • Rahat tilille vain 10 minuutissa!

Käytännössä tämä laina toimii siten, että teet hakemuksen haluamallesi summalle, joka sitten maksetaan yhdellä kertaa kokonaisuudessa tilillesi. Monista muista joustoluotoista poiketen, sinulle ei ole siis käytössäsi luottotiliä, mutta voit toki hakea uutta lainaa, mikäli alkuperäinen summa oli syystä tai toisesta liian pieni.

Credigo joustoluotto

Edullinen & helppo joustoluotto

Hae nyt!

Credigo on usein edullisempi vaihtoehto

Kuten muutkin helposti myönnettävät vakuudettomat joustoluotot, myös Credigo on hieman kalliimpi vaihtoehto kuin esimerkiksi pankkilaina tai luottokortti. Tästä huolimatta se on Everyday-joustoluoton ohella yksi markkinoiden edullisimpia pikalainoja ja voittaa monet tunnetut kilpailijansa edullisemmilla lainan kuluilla. Esimerkiksi Ferratumiin verrattuna, Credigon laina voi tulla jopa 3-4 kertaa edullisemmaksi.

Todellinen vuosikorko vertailussa - Joustoluottoheti

Erityisen kivana ominaisuutena Credigon lainatuotteissa on myös selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu. Kun haet palvelun kautta lainaa, näet heti kokonaiskustannukset ja kuukausierät näytöllä ennen lainahakemuksen lähettämistä. Kuukausierä pysyy aina samana koko laina-ajan, joten voit suunnitella lainan takaisinmaksun helposti. Mikäli ongelmia ilmenee, niin ilmainen asiakaspalvelu auttaa sinua nopeasti kaikissa lainaasi liittyvissä kysymyksissä.

Kuka voi hakea Credigo joustoluottoa?

Credigo on tarjonnut lainapalveluita suomalaisille asiakkailleen jo vuodesta 2016 lähtien. Credigo joustoluottoa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias henkilö, kenellä on luottotiedot kunnossa. Palvelun kautta saat lainaa aina 100 eurosta lähtien 2500 euroon saakka.

Credigo-joustoluotto on sopiva vaihtoehto sinulle, kun:

Credigo-joustoluotto on yksi tämän hetken edullisimpia luottoja markkinoilla. Se on sopiva vaihtoehto sinulle, kun tarvitset nopeaa lainaa helpolla hakemuksella ja käytössäsi ei ole edullisempaa vaihtoehtoa, kuten luottokorttia tai mahdollisuutta pankkilainaan.

Credigo joustoluotto

Edullinen & helppo joustoluotto

Hae nyt!